Tre tips som gør din webshop bedre

Mangler din webshop lige det sidste krydderi, som kan få din virksomhed til at vækste helt ind i himlen? Så læs med her og få tre gode tips til at give din webshop en afgørende fordel.

PIM-system

En webshop kan komme i rigtig mange størrelser – nogle har kun nogle få produkter og sider, andre har flere tusinde. Det kræver et større overblik end nogen enkelt person kan have og derfor er det vigtigt at have et godt pim system. PIM står for ‘Product Information Management’ og er et vigtigt værktøj til at holde styr på alle informationer vedrørende produkterne på din webshop. Det gør det derfor meget hurtigere og enklere at opdatere din webshop, når nye produkter introducereres og andre udgår.

Gør din webshop synlig med SEO

SEO står for ‘Search Engine Optimization’ og går i al enkelthed ud på at få din webshop til at figurere så prominent på Google som muligt. Det gør du ved at have godt indhold og velskrevne tekster på din webshop, som indeholder mange af de specifikke søgeord, som leder kunder til din virksomhed, når de leder efter produkter på nettet. Du kan selv foretage SEO på din webshop eller få professionel hjælp fra kompetente SEO-bureauer.

E-mail markedsføring

Det er altid dejligt, når en kunde køber et produkt fra din webshop. Men det betyder ikke, at arbejdet er færdigt. Det er nemlig vigtigt, at kunden vender tilbage til din webshop, hvis behovet for nye produkter opstår. Derfor er det vigtigt, at kunden bliver mindet om din eksistens efter købet. Det kan du nemt opnå med e-mail marketing, hvor kunder kan skrive sig op til jeres mailingliste og få besked om nye tilbud eller kampagner. På den måde er din webshop den første som kunden kommer i tanke om, næste gang de får behov for nye produkter.