Vil du også spare penge på dine Aykasa kasser?

Aykasa

Hvis du godt kunne tænkte dig at spare penge på dine Aykasa kasser, er du kommet til det rette sted. På Little Happys hjemmeside har du mulighed for at finde dem til priser i børnehøjde. Hos Little Happy mener de at alle børn fortjener en god barndom, og at det ikke som gå op i kroner og ører. Derfor har du mulighed for at finde Aykasa og mange andre kendte brands til gode priser.

Aykasa kasserne blev meget hurtigt populære for deres design og funktionalitet. Kasserne har et super pænt design som gør det muligt at lade dem blive en del af indretningen i hjemmet. Udover at have et meget pænt design er kasserne også meget brugbare. De kommer i tre forskellige størrelser, som gør det muligt at få opbevaring i hele hjemmet.

Få opbevaring til en god pris

Hos Little Happy har du mulighed for at få opbevaring til en god pris. De kendte Aykasa kasser bliver tit solgt til overpris, men hos Little Happy har du mulighed for at finde dem til en skarp og overskuelig pris. Dette giver også dig mulighed for at kunne købe pæn og funktionel opbevaring til hele hjemmet uden at skulle betale en bordegård. Aykasa kasserne kommer i 3 størrelser – mini, midi og maxi.

  • Mini: Aykasa kassen i størrelsen mini er super god til at opbevare nips ting. Kassen kan stå på et skrivebord, køkkenbordet, stuebordet eller et helt fjerde sted. I kassen kan der ligge en fjernbetjening, vitaminpiller, blyanter og generelt de ting, som man gerne vil have samlet et sted, så det ikke skaber rod.
  • Midi: Hvis du har brug for at få organiseret dine skabe og kommoder er Aykasa kassen i midi perfekt. Denne kasse passer for det meste ind i alle skabe og kommoder og vil derfor være perfekt til at holde styr på dit tøj.
  • Maxi. Denne Aykasa kasse er super god til at opbevare legetøj, som barnet ikke leger med eller tøj, som ikke passer til sæsonen. Når kassen er fyldt kan den nemt skubbes under sengen eller oven på skabet.

Hop med på Aykasa-bølgen

Du har med sikkerhed set de kendte foldekasser fra Aykasa på de sociale medier. Kasserne blev hurtigt populære og det var især på Facebook, Instagram og pinterest de kom frem. Der er god grund til kasserne popularitet. 

Kasserne er ikke ligesom de traditionelle transparente opbevarings kasser, som vi alle kender. Aykasa kasserne har et pænt design, som gør, at de sagtens kan blive en del af indretningen og derfor skal de ikke stå og fylde i skabet, som de andre.

Derudover har du også mulighed for at give dit hjem en hyggelig og positiv stemning samt et personligt præg med de fine Aykasa kasser. 

Dette kan du. fordi du har mulighed for at vælge farver fra en bred palette. Her har du mulighed for at mix og match og lave din egen unikke farve kombination