Til dig der overvejer at importere en ny bil

Har du forelsket dig i en ny bil, men er denne bil en helt speciel bil, som du ikke kan få i Danmark, så kan det være at du skal overveje import af bil fra tyskland? Når vi sammenligner os med Tyskland, og når det handler om biler, så er der ofte mange flere biler end der er i Danmark. 

 

Derfor kan det mange gange også være nemmere at finde en bil i Tyskland, og ret ofte er bilerne også monteret med en del ekstra ekstraudstyr, hvorfor der i dag er mange der vælger at importere en bil fra nabolandet. 

 

Sørg for at lave et ordentligt forarbejde

Vælger du at køre til Tyskland, for at hente en ny bil, så er det ikke nødvendigvis alle biler, der er smarte at fragte til Danmark. Derfor er det også en god ide, at undersøge markedet grundigt, men også omkostningerne, inden du tager det afgørende skridt. 

 

Selvhenter eller hyre et firma? 

Du kan sagtens vælge at få et firma til at hente den nye bil. Det er selvfølgelig den letteste løsning, men det er også den dyre. Vælger du at bruge et firma til at hente bilen for dig, kan de selvfølgelig tjekke bilen for dig, og hvis den er god, tage den med hjem til dig. 

 

Men tit er det faktisk sjovest, hvis du vælger at hente bilen selv. Her kan du også få mulighed for at kigge på flere biler på samme tid, hvis du skulle være i tvivl. Skulle den ene, være i en for dårlig stand, kan du altid tage den anden bil med hjem.