Skal du have fragtet dit gods til Tyskland?

Hvis du skal have fragtet dit gods til Tyskland, kan du vælge mellem flere forskellige fragtmuligheder. På den måde kan du vælge den løsning, der er den mest optimale for dig og selve godset.

Du kan blandt andet vælge at få fragtet dit gods med hjælp fra søfragt såsom container transport eller luftfragt. Begge disse fragtmuligheder kommer med fordele og ulemper. Derfor bør du tænke dig godt om, inden du træffer den endelige beslutning.

Værd at vide om søfragt og luftfragt

Der er en markant forskel på luftfragt og søfragt. Som du nok allerede ved baseret på navnene, vil dit gods blive fragtet på to vidt forskellige måder. Dit gods bliver nemlig fragtet i luften med luftfragt, mens det bliver fragtet via havet med søfragt.

For at finde frem til den bedste løsning for dig skal du starte med at overveje, hvor lang tid du ønsker at bruge til at fragte godset. Tiden er nok den vigtigste faktor, når du skal tage en beslutning i forhold til valg af fragtløsning.

Den hurtigste mulighed er uden tvivl luftfragt. Så hvis du ønsker en forsendelse, der er hurtig, skal du ikke gå med søfragt. En anden ting, du kan have fokus på, er miljøet. Vælger du søfragt, får du en meget mere miljøvenlig løsning, hvilket klart er værd at tage med.

Derudover bør du tage et kig på, hvad det koster at fragte dit gods med henholdsvis søfragt og luftfragt. Som regel bestemmes prisen ud fra alt lige fra godsets vægt til ruten og meget mere.