Har du brug for mere lagerplads inden dine varer skal sendes afsted?

Det kan være at din virksomhed er i bragende udvikling og at din lagerplads på din adresse ikke helt kan følge med? At skulle sende dine varer til Tyskland kræver en hel del organisering og måske er det lige præcis en lagercontainer der er det rette valg for dig. Så kan du med opbevaring af ting sikkert og nemt, lige præcis på den placering som du ønsker lige indtil at din ordre er klar til at komme afsted. Hvis du gerne vil leje en lagercontainer, så får du ekstra plads og en øget sikkerhed, helt uden at du bliver nødt til at tømme budgettet.

Skal du igang med en større ombygning?

Hvis du skal igang med en større ombygning, så har du brug for et sted hvor du sikkert kan opbevare dine varer og virksomhedens indbo, indtil renoveringen, ombygningen eller tilbygningen er på plads. En lagercontainer kan rumme hele eller dele af dit lager, uden at det mister sin værdi. Du kan endda også leje en kontorcontainer, hvor der er plads til at dine medarbejdere kan klare hverdagsopgaverne, uden at blive forstyrret at byggeriet.

Få ekstra plads med en isoleret lagercontainer

Det er slet ikke besværligt eller dyrt at udvide lagerpladsen en smule ved at leje en isoleret lagercontainer. Her kan du opbevare det du ikke lige har plads til og måske er det ligefrem den helt rette måde at gøre større forsendelser klar til eksport, hvor det hele står klart indtil fragtmanden har mulighed for at komme og afhente ordren. Det kan være at dine forretning er sæsonrelateret og så vil det give meget mere mening at leje en lagercontainer for en stund, i stedet for at blive nødt til at bygge ud eller flytte adresse til noget større.

Du kan leje en køle/fryse container til få penge

Det er muligt at leje en køle eller fryse container, så du kan have fødevarer opbevaret på den ekstra lagerplads det vil give. Så er du sikker på, at de varer der kræver ekstra kolde temperaturer er forsvarligt og sikkert på lager. Der er her tale om en container der lever op til de krav der stilles på området, hvor du får en ren og pæn en af slagsen, lige til at komme dine varer ind i.