Sådan får du styr på it-sikkerhed med Palo Alto Networks

Palo Alto Networks med base i Californien er en af verdens fremmeste leverandører af diverse sikkerhedsløsninger til virksomheder. Ved siden af deres produkter til it-sikkerhed i form af Panorama-centre til at håndtere flere firewalls på én gang og trusselsanalysetjeneste Wildfire finder du Cortex XDR til detektion af trusler i dataene samlet i Cortex Data Lake. Svært kan det være at få overblik over produkter fra Palo Alto, men her du kan tage autoriserede kurser.

Anvend Cortex XDR effektivt

Ønsker du at blive klogere på Cortex XDR og lade kendskab til ydelsen være udgangspunktet for at lære mere om Palo Alto Networks, kan du fx tage et autoriseret XDR 2-kursus. Her bliver du klog på XDR-arkitekturer, lærer at arbejde i konsollen, at undersøge alarmer og at beskrive Cortex Data Lake. Derved bliver du effektivt klædt på til at anvende Cortex XDR i det daglige.

Lær om Palo Alto firewalls

Kurser i Palo Alto Networks’ avancerede firewalls finder du også i flere varianter. Du kan fx tage et kursus i deres Firewall 9.0, hvor du lærer om basics inden for konfiguration af firewalls, håndtering af Security og NAT-politikker – altså Network Address Translation, der agerer som mellemmand mellem offentlige netværk og lokale netværk, som fx virksomhedens netværk.

Monitorér netværkstrafikken professionelt

Firewall 10.0-kurser klæder dig på i forhold til at implementere best practices inden for sikkerhed (via brugen af bl.a. BPA-redskaber), monitorere netværkstrafik med udgangspunkt i firewallens rapporter og interfaces samt at skabe workflows til at styre sikkerhedsniveauet.

Implementér Panorama-løsninger

Kurser i Panorama kan du logisk tage sammen med Firewall-kurser fra Palo Alto Networks, da du netop får viden om brug af Panorama til at sørge for, at sikkerheden kører på overordnet niveau. Du får erfaring med administration, logging og rapportering, og du får fornemmelse for, hvad du skal have in mente, når du planlægger og skræddersyer din Panorama-løsning.