Et whitebord til hverdagen

Det gode møde, den gode skoletime eller den gode planlægning af hverdagen indeholder oftest et whiteboard, som kan skrives på og hænges papirer på. Det involverer brugeren og forsamlingen, hvori det bruges, og da tekst og tegninger let kan fjernes er det et ideelt produkt til en masse forskellige formål, og derfor også et helt vildt alsidigt produkt. Mangler du, at arbejdspladsen, barnets klasseværelse, eller fritidsklubben er et sted, hvor der skal skrives oplysninger eller diskuteres nye ideer, så kunne et whiteboard være den perfekte tilføjelse til disse steder.

Whiteboard til hjemmet

Et whiteboard er, som beskrevet, den perfekte tilføjelse til de fleste steder. Når man tænker på brugen af et whiteboard, skal fantasien aktiveres. Den har nemlig så mange forskellige brugsmåder, selvom det ”bare” er en tavle, der kan skrives på. Derhjemme er den perfekt til at holde styr på hverdagens gøremål, madplanen, eller indkøbslisten. Den er altså ikke kun god at bruge på arbejdspladser, eller steder, hvor der er mange mennesker, men i høj grad også derhjemme.

Whiteboard til arbejdspladsen

Vi kan dog ikke komme uden om, at whiteboardet er en helt vildt god tilføjelse til arbejdspladsen. På kontoret er whiteboardet godt til brainstorming af løsninger eller til at holde overblikket til mødet. På en sundhedsmæssig arbejdsplads, som sygehuset eller plejehjemmet, er whiteboardet perfekt til at holde styr på opgaver, der skal løses, hvem, der er på arbejde eller planen for dagen. Det gode ved whiteboardet er jo netop, at tuschen kan vaskes væk, og der altid kan skrives noget nyt, tilføjes eller fjernes. Whiteboardet er måske det første produkt du burde investere i for at få et dynamisk miljø, lige meget, hvor du er, eller hvad du har brug for at skrive ned og blive husket på. Whiteboardet kan hænge på de fleste vægge, og kommer i alle mulige forskellige størrelser, så du behøver ikke blive overvældet, hvis det bare skal hænge i køkkenet derhjemme.