Søger I en interim direktør? Sådan finder I frem til den rette løsning

Der kan være mange årsager til hvorfor I som virksomhed står og er på jagt efter en interim direktør, der midlertidigt kan indgå i en vigtig rolle i virksomheden. Det kan være at der er tale om en overgangsperiode, hvor det er nødvendigt at indsætte en anden professionel i rollen hurtigt, eller måske er der behov for nye kræfter der kan vende virksomhedens kurs på en god måde. Lyder noget af dette relevant for jer, så er det måske en god ide at læse med videre her, hvor der kommer tips til hvordan I finder frem til den rette løsning for jeres virksomhed.

Hvilke løsninger findes på markedet?

Der findes en hel del forskellige løsninger på markedet for rekruttering af en Interim direktør. Det kan være en god ide at starte ud med at søge rundt på nettet efter virksomheder, der sidder med denne form for rekruttering, og derfor også kan hjælpe jer i jeres søgen. Brug nogle relevante nøgleord, når I skal søge rundt efter muligheder, og få skabt et overblik over hvilke løsninger som kan være relevante for jer.

Kender I til jeres behov som virksomhed?

Alle virksomheders behov er for det meste forskellige, og derfor bør løsningen også være skræddersyet jeres behov. Hvis I ikke helt kender til opgavens omfang og de krav til den fagperson som skal træde ind i rollen, så kan det være en god ide at få udarbejdet en plan på dette område, før I for alvor går i gang med opgaven om at rekruttere til rollen. Her kan I måske trække på andre virksomheders gode erfaringer fra lignende situationer.

Brug jeres netværk af professionelle

Hvis der er noget I er i tvivl om, så kan det være en god ide at udnytte det netværk af professionelle, der findes rundt omkring i landet.