Lad en vakuumløfter tage det tunge arbejde.

Få pakkerne afsted uden at det går ud over medarbejdernes helbred og sikkerhed. Udvid produktiviteten ved håndtering af for eksempel kasser, tønder eller sække.

Håndtering af tunge emner forekommer i stort set alle brancher og omfatter alle former for flytning af byrder. Det drejer sig for eksempel om løft, vipning, bæring, støtte, træk, skub, slæbning, læsning, og sortering. Løft af tunge emner er årsag til de fleste arbejdsskader. Skaderne kan være ulykker, pludselige løfteskader eller nedslidningsskader, der opstår efter længere tids arbejde med tunge løft.

En vakuumløfter håndterer emner i mange forskellige former og størrelser, som vejer op til 300 kg. Det er betydeligt nemmere at løfte og håndtere emnet med en vakuumløfter, enten ved hjælp af en løfteslange eller en talje monteret på eksempelvis en svingkran, travers eller truck.

Fordele ved vakuumløfter

En vakuumløfter er god at bruge, hvis man fortager gentagende løft på arbejdspladsen. Ved at bruge en vakuumløfter til arbejdsopgaverne, kan man skabe en langt hurtigere proces og skånsom arbejdsdag. Den helt store fordel er, at man kun behøver at have en enkelt ansat til at styre vakuumløfteren.

Kontakt Manupak for mere information om vakuumløftere

Flyt og pak

Vakuumløftere kan tage bruges til mage forskellige emner. Plast og papirsække flyttes ved at bruge et sugehoved, hvor hårde emner og kasser også kan løftes med en klemme. Alle dele til løfteren kan være udført i rustfrit stål til fødevareindustrien.

Ekstra tunge emner løftes ved at benytte en større vakuum slange.

Lange emner kan flyttes ved at bruge forlængelse på løfterens håndtag.

Emner kan drejes 360 grader

Med travers kraner og flexbaner, kan løfteren flytte emner over store områder, så læsning af lastbiler kan foregå i en enkelt proces.

Manupak har flere løsninger

Som noget nyt har Manupak vakuumløfteren mulighed for fjernbetjening, og udvikler kundetilpassede løsninger, så opgaverne bliver til muligheder frem for hindringer.