Hvordan vælger du den rigtige industri tørretumbler?

Uanset om din profession handler om møntvask eller efterskole, om det er en fodboldforening, fitnesscenter, hotel eller hospital, så er der nogle grundlæggende fordele ved en industri tørretumbler. De er robuste og bygget til hyppig brug med stor belastning. Mange er konstrueret miljøvenlige netop pga. hyppig anvendelse.

Når du skal vælge, er der nogle overvejelser, du med fordel kan gøre. Pas på at det ikke bare bliver en hurtig følge beslutning, efter du har brugt langt tid på at vælge vaskemaskine. Tørretumblerne er også komplekse og forskellige. Se udvalgte industri tørretumbler her.

Start med dit behov

Hvor mange kilo skal du tørre? Det er vigtigt, kapaciteten passer til dit behov. Det er forskelligt hvor mange programmer og indstillinger, der er på maskinerne. Ofte har de mere, end du har brug for. Men hold det for øje; særligt hvis du fx har nogle specielle behov for lave omdrejninger.

Har du brug for, at maskinen kan håndtere betalinger som fx på møntvaskerierne? Det kan også være en mere digital løsning, hvor der i en boligforening bruges interne betalingskort.

Har du præferencer?

Det kan være, du har præferencer for et mærke, der igennem årene har givet dig en erfaring om, at lige netop den producent leverer rigtig god kvalitet til prisen. Det kan også være, foreningen eller virksomheden har en indkøbsaftale med en bestemt producent, som giver rabat.

Det er også værd at kigge på brugerne. Skal der fx kunne kommunikeres på flere sprog? Så programmer og hjælpetekster måske kan præsenteres på både dansk og engelsk? Det kan betyde noget, hvis der er ansatte eller brugere med forskellige nationaliteter. Det er også en overvejelse, om den er nem at bruge. Der er forskel på, om man intuitivt kan lære maskinen at kende, som fx en mobiltelefon, ift. at man skal arbejde mere for at lære nuancer og funktionalitet på en pc.