Sådan kan du udnytte varmelampen bedst muligt

Har du en café, restaurant eller lignende kan det være du har undersøgt markedet for varmelamper til dine udendørsområder for at skabe lidt ekstra komfort til dine gæster i de køligere tidligere på dagen, såvel som på året.

Den primære funktion som et varmegivende legeme

Som udgangspunkt er lampen et varmelegeme, der bidrager med koncentreret varme, så dine gæster ikke sidder og fryser, hvis de ønsker at sidde udenfor. Det er som udgangspunkt den primære funktion af en varmelampe, og umiddelbart ligeledes den vigtigste, da det kan skabe forudsætninger for større komfort og nydelse og gøre udendørsarealerne mere tilgængelige i køligere perioder, hvilket kan virke givende for dig som restauratør.

Den kan medvirke til en hyggelig stemning

I sammenhæng med dens varmegivende funktion, kan den også give et hyggeligt indspark til den generelle atmosfære. Mange lamper har et rødt lys og skær, der skaber en hyggelig atmosfære i tæt association med en god sommeraften, hvor solen er gået ned og man sidder i det røde skær sammen. Hvis det er en stil, man går efter på sit samlingspunkt, kan det være endnu en årsag til at undersøge mulighederne for installationen af flere eller én varmelampe.

Funktion som et fint indretningselement

Endvidere kan en varmelampe også indgå som en velintegreret del af indretningen. Der findes mange forskellige varmelamper rent udseendes- og funktionsmæssigt, hvorfor der med stor sandsynlighed også vil være noget, der kan indfinde sig passende i din øvre indretning. Derudover er der nogle indretningsmæssige forhold at tage stilling til i forbindelse med møblets placering. Skal den hænge oppe, og i så fald, hvad skal den være hængt op i? Hvis man har parasoller eller andre høje funktionelle eller dekorative elementer, kan det være en oplagt mulighed. Ellers findes der også varmelamper med eget stel, så den kan stå selvstændigt. Overvej, hvad der giver bedst mening for dig.