Sådan indretter du bedst muligt et lager

Når du har en webshop eller en fysisk butik, er det nødvendigt med et lager. Dit lager skal helst være godt systematiseret og ryddeligt. På den måde bliver det langt nemmere at føre den daglige arbejdsgang. Men hvordan indretter du bedst muligt et lager?

Find et passende reolsystem

Når du indretter dit lager, er der ikke nogen rigtig og forkert måde at gøre det på. Det handler mere om at finde en indretning, der passer til din webshop eller virksomhed. Det skal være så nemt som muligt for dig at færdes på dit lager.

Der er alverdens forskellige reolsystemer, så det er bare at finde det system, der fungerer bedst for dig. Der er nogle reoler, der fungerer bedre til nogle produkter end andre. Hos Mas-Høvik finder du et bredt udvalg af reolsystemer til dit lager. Det gælder både grenreoler, pladereoler, pallereoler m.m. Hvilken løsning der er bedst, kommer helt an på, hvad du har på dit lager.

Lav en tegning over dit lager

Når du står på dit lager, er det ikke sikkert, at det er til at gennemskue, hvordan du skaber den bedst mulige indretning. Derfor er det en stor hjælp, hvis du laver en tegning over dit lager og på den måde indtegner dine reolsystemer osv. Når du ser det hele oven fra, bliver det langt nemmere. Hvis du laver flere forskellige tegninger, fornemmer du hurtigt, hvad der virker bedst.

Få mere plads på dit lager

Hvis der mangler plads på dit lager, er det en mulighed at bygge en mezzanin. Det er nemlig både dyrt og besværligt at flytte til et helt nyt og større lager. Hvis du bygger en mezzanin, udnytter du dit lager til fulde. Det er oplagt f.eks. at have nogle mindre plukvarer stående oppe på en mezzanin, fordi de ikke er svære at gå op og ned med.